Tegnerier

Flora beskåret

Flora

Nu er det vist på tide, at jeg får lagt nogle af de illustrationer, jeg går og arbejder med her ind. Jeg har snart nogle af disse og måske andre klar til salg på livingsweetliving.dk og forhåbentlig med tiden også andre steder. Hvis man skriver til min mail, kan vi også godt finde ud af et direkte salg fra værkstedet. Jeg skal bare lige have dem trykt i en god kvalitet og med den helt rigtige gengivelse af farverne.

bjørnen og månen 001 beskåret Bjørnen og månen

Pigen og ballonen 001 lille beskæringPigen og ballonenLiggende tænkende 001 roteret og beskåret LavendelSvøbt i nat 001 beskåretSvøbt i natlie here 001 beskåretLige herscan0001

Noget blødt

Hvis du gerne vil følge, hvilke nye illustrationer jeg laver, så kig en gang i mellem forbi cargocollective.com/miachristinabroejakobsen. Det er det første sted, jeg lægger dem ind.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *