Det nye sort

bord 8

bord 6Det nye sort her i huset er vores spisebord. Vi har arvet det for flere år siden, og bordpladen har altid haft en grim skade, så vi har altid dug på (voksdug selbverständlich). Derfor var det ideelt at lave et lille eksperiment med bordet, da jeg fik en skør DIY idé. Vi kan altid smide dugen på igen.

bord 3 bord 4

Jeg har før skrevet om min kærlighed til børnefødselsdage. En af de festlige indslag til mange børnefødselsdage er, at man må tegne på bordet beklædt med papirsdug. Men hvorfor skal man ikke have en fest hver dag? Så kan man tegne lige præcis den dug, der passer til anledningen. Eller man kan lave bordkort super hurtigt.

bord 9

Derfor har jeg valgt at male bordpladen med tavlemaling. Eller det er faktisk spraydåse, jeg har brugt, men det er jo en smagssag. Der bliver muligvis lidt mere tekstur i overfladen med spraymaling. Men det kan jeg egentlig godt lide. Benene er blevet blå. Det hjalp Anna og Noah med. Så det har været et hyggeligt fællesprojekt her i vinterferien.

bord 2bord 5

Udluftning er meget vigtig. Det samme gælder rengøring af omgivelserne bagefter. Det hører jo altid med.

bord 7

Om ideen er genial eller tosset, vil tiden vise. Indtil videre har bordet holdt til en festlig MGP-fest med hjemmepizzaria, hvor man måtte spise med fingrene.

bord 10

Selvfølgelig er det nok ikke det bord, man skal vælge, hvis man elsker helt skinnende blanke overflader. Men elsker man ligesom jeg leg, fest og farver til hverdag, så er ideen ikke helt dårlig. Nu mangler jeg bare at hænge min nye Origami lampe fra Studio Snowpuppe op hen over, så har jeg fået mig en splinterny spisestue til at gå foråret i møde med.

Bord 1

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *