Mit soundtrack

Listen

En af de bedste ting ved at have hjemmekontor er, at man kan høre høj musik, mens man tegner. To af mine yndlingsbeskæftigelser på en gang – og så en god kop kaffe. Ikke dårligt!

Hvad hører jeg så, som jeg kan anbefale? Jeg kan jo ikke løbe fra, at jeg er lidt af en indiepige (ofte med hang til det elektroniske touch).

emilie nicolas1

En af mine nyeste favoritter er den norske sangerinde og musiker Emilie Nicolas og hendes utroligt velkomponerede album, Like I’m a Warrior.

1280px-José_González1

Den svensk-chilenske sanger og musiker José González kører på repeat ret ofte. Hans nye album Vestiges & Claws var tiltrængt, da hans to andre album er blevet hørt nærmest i laser.

71gwUVP8+GL._SX425_

Den sidste favorit jeg vil fremhæve i denne omgang, er den malaysiske sangerinde og musiker, Yuna. Hvis det ikke var for spotify, ville jeg nok aldrig have hørt om hende. Men det er dejlig indiepop, som kan begå sig et hvilket som helst sted i verden. Og så er hun bare så supersej, at hun som malaysisk kvinde har slået igennem på den internationale musikscene.

Jeg hører også ofte Coldplay, Ben Howard, Peter Broderick (især det geniale album http://www.it starts hear.com, som også er en hjemmeside), Beck, Hymns from Nineveh, Ane Bruhn og mange andre.

Musik og tegneri i forening sætter mig i flow i en sådan grad, at når jeg kigger op fra mit arbejde, er der pludselig gået et par timer.

Tegneri

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *