Workshops og fortælling

portræt feb 2015 001 beskåretEn del af min virksomhed består i, at jeg tager ud på børnebiblioteker og andre steder, hvor det er relevant, som fx i børnehaver og skoler, og afholder forskellige former for workshops, fortællearrangementer og foredrag.

Hvis det har interesse, så send mig en mail, og jeg vil sende dig mit katalog. Jeg er også altid åben for nye ideer og samarbejder.

Her er nogle forskellige eksempler på arrangementer:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Eventyrskufferten:

I samarbejde med børnene skaber jeg et nyt eventyr, som undervejs bliver illustreret på et stort stykke papir. Efterfølgende rentegner jeg illustrationerne, og børnene får efter et stykke tid et hæfte med det illustrerede eventyr, som kan læses igen og igen.

Varighed: ca. 1 time, Pris: 2500 kr (+transport), Antal børn: 5-25 børn, Alder: 3-6 år

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Dagplejedage:

  1. De 5 sanser: Med sang, tegning og noget for alle sanser gennemgår vi de fem sanser på et niveau, hvor alle små kan følge med og bliver fangede.
  1. Modsætninger: Vi undersøger stort og småt, blødt og hårdt, hurtigt og langsomt gennem sang, tegning og at røre ved modsætninger.

Varighed: 45 min- 1 time (alt efter hvor meget børnegruppen kan holde til), Pris: 1500 kr (+ transport), Antal børn: max 30 børn, Alder: 0-3 år

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Remser og rim, sakse og lim:

Med udgangspunkt i velkendte remser som ”Nede i Fru Hansens kælder” og ”Dig og mig og vi to” undersøger vi, hvad rim er, og vi gør dem konkrete på fine plancher ved hjælp af udklip fra blade og tidskrifter til fine collager, som må tages med hjem. Da remser og rim som bekendt er sprogstimulerende og førlæsningsunderbyggende, er dette forløb ideelt til storebørnsgrupper fra børnehaver, men kan også laves for yngre grupper.

Varighed: 1 time, Pris: 2000 kr (+transport), Antal børn: 12-15 børn, Alder: 4-6 år

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Syng og leg med de mindste:

Dette forløb kan både bruges til børn og forældre og til vuggestuer og dagplejere. Vi synger fagtesange og laver små sanglege.

Varighed: 45 min. – 1 time, Pris: 1500 kr (+transport), Antal: max 50 børn, Alder: 0-3 år

 

Jeg holder også foredrag om den første læsning, om dialogisk læsning og om det første sprog for forældre. Derudover holder jeg foredrag om samtidskunst og Street Art.

IMAG3016

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *