Fødselsdagshygge og designmarked

Processed with VSCOcam
Så er sommeren skudt i gang med fødselsdagshygge og designmarked. Hvis bare vejret var lidt varmere, kunne man ikke ønske sig en bedre start.

design10

Det er min yndlingstid på året, når alt er grønt og frugtbart, og man glæder sig til en lang fantastisk sommer. Forventningens glæde er svær at spolere hos en optimist.

Til min fødselsdagsfest havde jeg 14 veninder og mine forældre på besøg til at fejre mig. Så det gjorde ikke så meget, at Daniel selvfølgelig også denne dag var på farten.Design3

Der var blomster, gaver, kager og hyggesnak hele aftenen. Hvem kan ønske sig mere? Jo måske en stor balsal, så jeg kunne have inviteret endnu flere søde kvinder.

Design4

Med mit 35. år skudt godt i gang tog jeg til Upcomers Designmarked i Spinderihallerne i Vejle. Jeg bliver altid inspireret, både når jeg besøger Spinderihallerne og den slags markeder, hvor man møder vækstlaget i dansk design og de nye, de skæve og de anderledes ideer.

Design1Design5

Forhåbentlig kan jeg komme med på sådan et marked som udstiller på et tidspunkt. Men for tiden suger jeg bare til mig og spørger ind til tips og tricks hos nogle af illustratorerne angående prints og trykning.

Processed with VSCOcam

Jeg købte selvfølgelig også lidt. Det er både smart og lidt farligt med mobilepay. Nu har man altid kontanter på sig. Men det er jo heller ikke hver dag, at man finder helt unikke ting til en særpris.

Processed with VSCOcamdesign6

Bagefter tog vi i Økolariet. Et fantastisk sted for små og store legebørn, hvor man lærer om bæredygtighed, naturen og energi. Bæredygtighed var faktisk dagens tema, for designmarkedet hed #Relove. Det var jo lige noget for en genbrugsentusiast som mig!

Design2

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *