Eventyrkufferten på tur


Klatretræet Aabenraa

De sidste par måneder har jeg været en del ude med eventyrkufferten. Det er fantastisk at få lov til at opleve børns fantasi og indlevelsesevne på nærmeste hold! Selvom det i denne omgang har været nogenlunde det samme eventyr, virker det som meget forskellige eventyr, når børnene har givet dem forskellig farve og form.

Foran hus Aabenraa

Her er nogle eksempler på mine eventyr, hvor man kan se hvor forskellige, de er. Selvom der selvfølgelig også er en del ligheder.

Festen Bov Festen Aabenraa   Festen 6 Festen 4

Det foregår sådan, at jeg kommer ud og tegner på et stort stykke papir, mens børnene finder på navne, tal, farver og enkelte figurer, og jeg fortæller grundhistorien. Jeg forsøgte engang at lave mere frie historier, uden at jeg havde bestemt så meget på forhånd. Men det holdt jeg hurtigt op med. Det blev til historier, som ingen kunne finde rundt i. Men inden for en given og levendegjort ramme har børnenes fantasi ideelle betingelser til at udfolde sig med skøre påfund og fantastiske påhit.

Forsvundet Aabenraa

Efter jeg har været ude med eventyrkufferten, tager jeg hjem og skriver historien ind og tegner/farvelægger tegningerne. Efter kort tid sender jeg et lille hæfte på mail til det sted, jeg har været, og de kan så printe det antal eksemplarer ud, der er brug for og læse historien med børnene igen og igen.

Ved faunens hus 4

Jeg håber på snart at blive færdig med min hjemmeside kulturagenten.dk, men hvis man inden den tid får lyst til at høre mere om Eventyrkufferten, kan man altid kontakte mig på mail (mia_broe@hotmail.com).

Jeg elsker at rejse rundt i landet med min eventyrkuffert (og dagplejedage og andre af mine arrangementer) og puste til fantasien og fortælleglæden hos alle børn.

Eventyrkuffert (1)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *