Rejsen begynder nu

Alle rejser begynder med spænding og sommerfugle i maven. Min rejse starter her, og sommerfuglene flyver som aldrig før. Jeg har besluttet, at mine skriverier og illustrationer skal have mere plads. Derfor dedikerer jeg nu min blog til den skrivende og illustrerende del af min virksomhed. Jeg elsker at tage ud og møde børn alle steder med sanser og eventyr, kunst og kultur. Men når jeg er sammen med børnene, vokser nye ideer konstant frem som store, fremmedartede og farvestrålende blomster, jeg simpelthen er nødt til at plukke.

Derfor vil jeg fra denne dag i de stille perioder gå i skriveskjul og vande, beskære, forædle de mange ideer for at se, om der kan komme en børnebog, en bog til forældre, en illustration eller noget helt andet ud af dem. Jeg har lige taget hul på en af disse stille perioder og er derfor flyttet ind i mit skriveskjul foran brændeovnen med kaffekoppen, julesmåkagerne og den trofaste Svend som mit selskab.

Det bliver en spændende rejse. Jeg kan mærke det allerede. Det er alt for længe siden, jeg har skrevet og tegnet. Blomsterne er vokset til et skønt men ufremkommeligt vildnis igennem det travle efterår, hvor mange skønne men tidskrævende kreative formidlingsprojekter har fyldt det hele.

Nu skal hele herligheden beskæres. Nogle blomster skal plukkes og straks i vase, andre må bare kasseres og andre igen skal presses og i herbarium, hvor jeg kan tage dem frem en anden god gang i mit skriveskjul, hvor jeg får mulighed for at arbejde med dem igen.

Velkommen med på min rejse ind i fantasiens blomstrende verden! Jeg håber, I med tiden vil kunne møde og endda erhverve mine blomster derude i virkeligheden som børnebøger, billedbøger, bøger til forældre, illustrationer, fotokunst og måske i formater, jeg slet ikke har tænkt på endnu.

Fra skriveskjulets togkupé med kurs mod vildnisset!

En tanke om “Rejsen begynder nu

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *