Børnefødselsdag

IMAG3055

Ingen morblog uden lidt afrapportering fra børnefødselsdage. En begivenhed jeg elsker lige højt hver eneste gang, og det har jeg gjort lige siden, jeg selv gik til børnefødselsdage med sirlige fletninger og en lille forventningsfuld krop, der var klar til sjov og ballade.

IMAG3123

Mine kager er sommetider skæve, og indpakningen af gaverne er gerne foretaget i sidste øjeblik. Men magien indtræffer alligevel, når fødselsdagsbarnet får lys i øjnene over gaver, gæster og højlydt sang og hurraråb.

FB_IMG_1422747854602

IMAG3075

Denne weekend var det August, der blev to år. Og han er ikke svær at glæde. Han var begejstret over både gaver og balloner. Selv min helt skæve traktorkage, var et hit (note til mig selv: når kagen bærer navnet Mumsekage, er der en grund til det, og det er ikke, at den er stabilt byggemateriale).

IMAG3060

Jeg må indrømme, at jeg gik lidt amok i Søstrene Grenes fødselsdags-tingeltangel- afdeling. De har så fine ting.

IMAG3064

IMAG3129

Jeg ved slet ikke, hvad jeg skal gøre den dag, børnene bliver for store til børnefødselsdage. Enten må de finde sig i, at jeg bliver ved med at holde temafester for dem, som grænser til det pinlige. Eller også begynder jeg at turnere med et fødselsdagscirkus. Så kunne jeg også snige mig med til andres børnefødselsdage på helt lovlig vis. En ting er i hvert fald sikkert: hvis nogen tilbyder mig penge OG børnefødselsdag på samme tid, så vil jeg nok være tilbøjelig til at sige: “Ja tak, jeg kommer med det samme! Og jeg medbringer en skæv kage.”

IMAG3093

Eller fastelavnsboller. De blev faktisk ikke så ringe endda.
IMAG3102 IMAG3118IMAG3188 - KopiGlædeligt nu-er-der-kun-en-måned-til-forår til alle!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *