Hugo taskeparaply lyseblå med stor skærm samt 16 varianter

Denne lyseblå paraply leder ikke kun tankerne hen på lune sommerdage og skyfri himmel, når regnen siler ned og skyerne trækker sammen. Den tilbyder dig også muligheden for at opleve noget af den absolut bedste teknologi, som findes på markedet. Taskeparaply lyseblå koster 159 kroner, og du får rigtig meget for disse penge. Ønsker du at få gratis fragt fra GLS, så kan du tilmed tilkøbe en ekstra paraply i en anden farve. Når du køber for over 299 kroner sparer du nemlig betalingen for leverings prisen.

Stor taskeparaply lyseblå diameter på 95 cm

For at en paraply skal kunne levere en reel beskyttelse imod det danske vejr, så skal den være lavet af holdbart materiale. Og det er disse taskeparaplyer lyseblå i dén grad. Aluminium, polyester og plastic er de tre materialer, som primært udgør produktet. Alle tre materialer er slidstærke og holdbare, men det er særligt aluminiummen og polyesteren, som gør en kæmpe forskel for den endelige kvalitet. Polyester er regntæt og vind afvisende, og kan holde til store mængder af tryk. Aluminium er et meget let materiale, som alligevel kan tage enorme mængder af slid, før det bryder sammen. Sammensat leverer disse materialer en taskeparaply lyseblå af den allerhøjeste kvalitet.

Køb her en taskeparaply lyseblå hurtig leveret

Også det praktiske aspekt er virkelig tænkt ind med denne lyseblå paraply. Folder ud måler skærmen nemlig hele 95 centimeter i diameter. Dette er meget, men det giver muligheden for en optimal og fyldestgørende beskyttelse fra regnen. Det betyder dog ikke, at paraplyen er et monstrum, når den er foldet sammen. Her måler taskeparaply lyseblå nemlig kun 25 centimeter. Dette betyder, at den er let at have med på farten. På den måde kan du altid være forberedt, hvis himlen lige pludselig skulle åbne sig og skyerne begynde at græde.

Hvis du er i tvivl om hvorvidt du skal købe dig en paraply, så er det nu, du bør slå til. Det danske efterår er på vej, og vi ved alle, hvad det betyder: Grå dag med vind, regn og slud. Dette er aldrig sjovt, men det er tusind gange mindre sjovt, hvis du ikke har den rigtige beskyttelse imod regnen. At møde våd op i skole eller på arbejde er en frygtelig start på dagen. Forkæl derfor dig selv med denne smukke, lyseblå paraply.

Facts om taskeparaply lyseblå

Ribslængde er 54 cm

Glasfiber ribber aluminium skaft

Denne paraply vejer 200 gram

Polyesterskærm med DuPont Teflon coating.

Diameter 95 cm

Længde af billig lyseblå paraply når den ikke er i brug er blot 25 cm.

Betjenes manuelt

Vi har også 2 andre paraplyer i denne serie der hedder Hugo

Stor skærm på denne taskeparaply lyseblå diameter på 95 cm, sammenslået 25 cm i længden lige til tasken. Opnå gratis fragt ved køb for blot 299 Kr.

En paraply er ikke ligefrem det første, man tænker på, når man skal købe en ny taske eller accessories. Men hvis du lever i et land som Danmark, hvor regnen ofte overrasker dig og ødelægger din dag, så ved du nok allerede vigtigheden af en god paraply.

Det kan være svært at finde den perfekte paraply – én der er både praktisk og stilfuld. Men denne lyseblå taskeparaply har begge disse egenskaber. Den er ikke kun smuk med sin lyseblå farve, men også let og holdbar takket være det godt design Hugo paraplyen er fremstillet i.