Rød paraply med hjerter elegant og stilsikker – Kærligheds paraply

Kærligheds paraply serien af paraplyer er et par af paraplyer med høj kvalitet og meget flot look. Her kan man blandt andet fremhæve en specifik rød-hvid variant, hvor den primært rød med hvide hjerter og rose og sorte hjerter. På både den røde og sorte del af den nydelige skærm af polyester kan man finde hvide hjerter, hvoraf disse er større på den røde del. Rød paraply med hjerter har en respektabel diameter på 102 cm, mens den sammenslået har en længde på 89 cm.

Rød paraply med hjerter elegant til det danske vejr

Med en diameter på 102 centimeter og længde på 89 centimeter, når paraplyen er slået ud, er kærlighedsparaplyen med hjerter perfekt til at tage med sig i tasken på farten; og der er flere grunde til, at du bør vælge en romantisk paraply som din næste paraply:

To elegante farvetoner i sort og rød kombineres på smukkeste vis med store røde og hvide eller sorte hjerter

Robust syning ved skærmens kant, der beskytter paraplyen selv under hård brug. Selve skærmen er produceret i praktisk polyester, der bedre end noget andet materiale formår at holde regnen fra hovedet.

Et smukt snoet håndtag, der samtidigt er behageligt at holde på. God pris på 169 kroner, samt gratis dag til dag-levering med GLS fragt til pakkeshop hvis du blot køber 2 stk. Paraplybutik har paraplyen og er ekspert indenfor branchen, så du er sikker på, at du får et kvalitetsprodukt. Faktisk har Paraplybutik mere end 20.000 paraplyer på eget lager, der kan leveres fra den ene dag til den anden.

Gratis fragt ved køb for 299 Kr shop kærligheds paraply her

Der findes såmænd rigelig med muligheder for at tage sin røde paraply i brug. Forestil dig, at du og dine venner skal en tur på landet for at nyde en god skovtur. Picnictæppet, madvarerne og den afkølede hvidvin er allerede kommet i kurven. Det eneste, der mangler, er den korrekte påklædning til en dejlig dag i det udendørs. Dette omfatter selvfølgelig noget praktisk tøj, såsom en overfrakke og et par gode vandresko, men idet der altid er en risiko for lidt regnvejr, så bør du også inkludere din nye Julie paraply med hjerter i din picnic oppakning.

Med en flot sort og rød paraply vil du dermed altid være forberedt, hvis du skulle blive fanget i regnvejret – og samtidigt tage dig rigtig godt ud som yderligere bonus.

Køb her en elegant paraply med prikker. Stor paraply med diameter på hele 102cm med elegant buet håndtag. Fås i 3 forskellige udgaver, også i en taske paraply udgave.

En paraply kan bruges på mange forskellige måder, som ikke alle indebærer at beskytte sin bruger fra regnen. Hvis man en varm sommerdag, får lyst til at sætte sig under et træ for at kunne sidde i skyggen, kan der opstå et problem: fugle kan have fået den samme glimrende idé. Ønsker man at undgå, at sin sandwich får lidt ekstra krydderi, kan man værne sig selv via en rød paraply med hjerter. Nok havde man ikke nødvendigvis behov for træet, hvis man havde en paraply, men træet ville give ekstra skygge.

Alternativt kunne man bruge paraplyen som et improviseret tørrestativ. Blot hæng den fra en søjle og dernæst klem tøjet fast på paraplyens bøjler. Det behøver ikke engang at være i stedet for et tørrestativ, men som et supplement.

Køb 2 og få gratis fragt på rød paraply med hjerter med lækkert håndtag

Er din paraply særligt stærk, kan du også bruge den som en speciel potteplante. Åbn den op halvvejs og fastgør den i jorden. Fyld en tredjedel af den op med jord for endelig at anbringe en plante deri. Det kan muligvis være en god idé at prikke nogle huller nær bunden af paraplyen, for at planten har mulighed for at blive drænet.

Uanset hvad du ender op med at bruge din paraply til, kan du få gratis hvis du blot kæber 2 stk. og vælger GLS fragt til din nærmeste pakkeshop. De leveres dag til dag med GLS. Der er intet problem med sortimentet, hos Paraplybutik har vi altid over 20.000 paraplyer på lager klar til levering. Den billigst vi har koster ikke mere end 75 kr., så det er bare med at bestille en ny paraply hos Paraplybutik.dk. Gratis fragt ved køb på 299 Kr.

Køb her to elegant rød paraply med prikker. Stilsikker paraply med diameter på hele 98 cm elegant buet håndtag. Fås i 2 farver, vi giver gratis GLS-fragt.