Bedste organiseringstips

Trænger dit køkken til en makeover, hvor du får organiseret alt dit rod? Jamen så er du kommet det rette sted hen. I dette indlæg vil vi hjælpe dig med at optimere dine organiseringer, så du kan skabe et bedre overblik i dit køkken.

Organisere dine køkkenskuffer

Noget det kan være rigtig stressende i et køkken, er ikke at kunne finde ens køkkenredskaber, som man skal bruge. Hvis du har mange køkkenskuffer, kan du godt relatere til, at det er svært at finde dåseåbneren blandt alle grydeskeerne. Det vil vi gøre op med. Du kan skabe et meget bedre system, som kan sikre dig mere overblik. Du bør sortere hver ske og andet til lægge dem, der passer sammen. Du kan få rigtig mange rumdelere, hvor du kan lægge alle dine ting i.

Organisere dine køkkenskabe

Når du har køkkenskabe, gælder det om virkelig at skabe et godt overblik over, hvad du har i dine skabe – også helt inde bagerst. Mange kan ikke se, hvad de har bagerst i deres skabe, og derfra overser de rigtig mange gode madvarer. Så du kan altså spare penge ved at have et godt overblik. Vi råder dig til at hælde alle dine madvarer over i gennemsigtige bøtter og glas beholdere. På den måde kan de se, hvad glasset indeholde og samtidig se, hvor meget du har af det tilbage. For at holde styr på datoer kan du skrive det på en seddel i bunden af bøtten eller glasset. Hvis du eksempelvis har ris i en bøtte, kan du også med fordel skrive på siden af glasset, hvordan de skal tilberedes, så du ikke bliver i tvivl.

Du kan organisere dit krydderi

Det samme gælder din krydderihylde eller -skuffe. Hæld dine krydderier over i mindre glas beholdere, og skriv hvilket krydderi, der er i beholderen. Dette vil være pænt i en skuffe, hvor du både har et godt overblik, men hvor det også er estiske flot. Du kan på disse også skrive, hvornår deres sidste holdbarhed er, så du ikke kommer i tvivl, og smider unødvendige ting ud.

Anskaffelsen

Hvis du ikke besidder nogle af disse beholdere, er de dog relative nemme at anskaffe sig, da mange virksomheder udbyder dem. Hvis du mangler et optimalt skab, hvor der kan skabes plads og hylder, men du ikke selv ved, hvordan du skal bære dig ad, så er der hjælp at hente. Et tømrerfirma i Galten kan hjælpe digmed lige det, som du kunne have brug for. De kan lave specielt designet hylder, som vil passe til dit skab.