Hvordan jeg bedst kommer mig oven på tømmermændene

Her i julefrokostsæsonen kommer der altså jævnligt perioder, hvor håret gør lidt ondt, og appetitten ikke er den største. Det skal ingenlunde lyde som om, at jeg drikker hver weekend eller lignende, selvom det nok ikke ligefrem hjælper på tømmermændene. For der går lang tid, før jeg kommer mig ovenpå dem. Andendags tømmermænd er en fast tilbagevendende begivenhed for mig, og det er da en smule problematisk med børn. Derfor har jeg fundet en lang række ting, der bare virker for mig, så jeg hurtigst muligt kan komme ovenpå igen.

Væske

Ja, det er nok ikke noget videnskabeligt vidunder, at væske gør underværker for tømmermændene. Det vigtigste for mig er at sørge for at få drukket en masse vand inden, at jeg går i seng. Her er der tale om en liters rent vand, for her er jeg også mest tørstig. Desuden hælder jeg også en god mængde ind lige, når jeg vågner. For kort tid efter mister jeg alt lyst til at komme noget som helst indenbords. Herudover spiser jeg ofte klar suppe til morgenmad. Det er væske, det er salt og det er fedt, og dét er min absolutte tømmermændsmad. Det kan jeg virkelig anbefale til alle.

Spis, når lysten melder sig

Jeg ved ikke, om andre har lige så lidt appetit som mig, men mad er i hvert fald ikke noget, jeg har synderligt meget lyst til. Men nogle gange, når kvalmen lige letter, så skynder jeg mig at få kørt noget ned. Det kan være, at jeg lige popper nogle popcorn, fordi de er nemme at smide i skrutten, når tiden er klar til det. Her spiser jeg alt fra popcorn og suppe til chips og agurk alt efter, hvad lysten lige er til. Det vigtigste er i hvert fald, at jeg ikke tvinger min krop til noget, som den ikke er klar til.

Afslapning

Det er også vigtigt for mig at få slappet af. Selvfølgelig skal jeg også være noget og nogen for børnene, men det kan man godt være uden t løbe rundt med 100 km i timen. En af steder, hvor jeg ligger allerbedst er i min massagestol fra Carelax. Den er virkelig guld værd, når hovedpinen lige har lagt sig lidt. Den får virkelig alle mine muskler til at slappe af, og skuldrene falder ned fra ørerne. Det kan virkelig anbefales at skaffe sig sådan en – også til når man ikke har tømmermænd naturligvis.