Gave til en kaffeelsker

Kender du en som holder af kaffe lige så meget som dig selv. Og en du skal forkæle på han/hendes fødselsdag, årsdag eller valentinsdag. Ja, så kan du finde den helt rigtige gave her. For du kommer til at læse her hvilken type, slags og bryggeform du skal give personen, så de absolut vil elske din kaffegave.

Arabica Kaffebønner eller formalet kaffe

Det første du skal tage stilling til, er om du vil give hele kaffebønner er formalet kaffe i stedet til din kaffeelsker. Er personen typen der bedst kan lide at finpudse og justere smagen af sin kaffe ned til mindste deltage? Ja, vi snakker om at der justeres på hvor meget kaffen skal males, vandtemperaturen og kaffeorigin. Så er det måske bedst du giver hele kaffebønner, så de ikke snydes for det.

Er personen derimod mere til at læne sig tilbage, og nyde en kop uden det store besvær eller de store bekymringer, ja så er vi måske ude i formalet kaffe. Med formalet kaffe, så har du hjulpet personen lidt på vej til når de skal brygge kaffen, hvorfor det også er den type de fleste foretrækker.

Dog uanset om du giver hele kaffebønner eller formalet kaffe, så skal det være lavet med arabica bønner. Og helst 100%. Arabica bønner har nemlig den bedste kvalitet overordnet set og er også derfor den de fleste foretrækker hvis de vil have en god kop kaffe.

Hvad med kaffebreve?

Ja, du kan også vælge at gå en lidt mere unik vej, ved at give kaffebreve i gave i stedet. Kaffebreve er enkeltkop brygning, hvilket vil sige du brygger en kop ad gangen, således du mindsker dit kaffespild og er hurtigere til at lave det. Ja med kaffebreve, så brygger du din kaffe direkte i koppen, lader det stå i 2-3 minutter og så har du en frisk kop kaffe. Det gør også at du kan vælge forskellige varianter hver gang og ikke er bundet til den samme type kaffe eller samme kaffeblend.

Hvis du vil købe kaffebreve, så kan du se mere her.

Newday Coffee leverer kaffebrevene, og har en mix-pakke således du faktisk kan give 5 forskellige kaffeblends i gave til den person du holder af. Det bliver ikke nemmere og smartere at give en kaffegave i fremtiden.

Så være på udkig efter den rigtige type kaffe og måden du brygger kaffen på, når du skal give en gave til én du holder af.