Få bestilt din julefrokost i god tid og sørg for at I får den sjoveste aften i 2022

Julen er på vej og vi kan ikke vente. Der er så mange gode ting ved julen som vi ser frem til specielt årets julefrokoster. En dag sammen med familie og venner hvor man bare hygger sig, spiser lækkert mad, har sjov underholdning og morer sig sammen. Det måske for tidligt for dig at tænke på at planlægge din julefrokost, men jeg kan fortælle dig, at det er bedre at bestille det i god tid end at være for sent på den.

Kom i Maximum Aalborg og hold din julefrokost

Det nye forlystelsescenter i Aalborg, er også indehaveren af restaurant the grill med plads til over 200 personer på en gang. Restauranten er en klassisk julebuffet med den helt rigtige julemenu med alle favoritjuleretterne.

Du kan finde mere information om Maximums julebuffet her.

Hold jeres årlige familie eller firmajulefrokost og få en lækker buffet, god live musik og efterfulgt sjov underholdning, da i kan prøve en lang række af Maximums aktiviteter, så som bowling, escape room, minigolf, laser games, cube challenge, boule eller virtual reality. I løber i hvert fald ikke tær for underholdning, hvilket i bund og grund er det vigtigste.

Hvem kommer og spiller livemusik i Maximum Aalborg

Dette år byder Aalborg velkommen til kopibandet, som skal stå for livemusikken til julefrokosten. Du kan høre dem den 25. og 26. november, 2. og 3. december og 9. og 10. december i Aalborg. Livemusik er utroligt populært til julefrokoster, da det skaber en fantastisk stemning. Kopibandet har i mange år performet mange shows, og er berygtet for at levere en kæmpe fest med deres exceptionelle rockede versioner af klassiske sange.

Hvilke aktiviteter kan du se frem til

Escape rooms er en af de helt store og nye aktiviteter som årets julefrokoster kan se frem til. Med over 5 rum i Aalborg, så kan hele arrangementet være med og slå sig sammen og teambuilde. Escape room kræver nemlig en masse samarbejde på et hold for at kunne løse det og på en god tid.

Cube Challenge med over 30 forskellige rum hvor du konkurrerer mod alle andre vil også helt sikkert fyre op for stemningen, da kun 1 hold kan vinde over dem alle. Så vælg de hold med omhu og gør klar til en dag fyldt med god julemad, stemning og underholdning.