Sådan kommer du tørt frem i regnvejr

En paraply er som en god ven. Har du en, er den der altid, når du har brug for den. Den venter i sin holder eller på sin knag, når du ikke har brug for den. Og har du ikke en, er Paraplybutik med et væld af moderne og slidstærke modeller altid parat til at hjælpe dig med at finde den rette hvid smart paraply. Paraplyen er med dig, hvad enten det regner ”skomagerdrenge”, eller solen står højt på himlen i en eksplosion af skadelige stråler. Golf paraply er pålidelig og praktisk, og hvis du håndterer den korrekt, skader du ikke forbipasserende medborgere på gaden.

Automatisk hvid golf paraply med dobbelt skærm

  • Denne hvid smart paraply med diameter på 132 cm
  • Paneler                                                            8
  • Længden når slået sammen                          94 cm
  • Skaftets materiale                                           Noprede håndtag
  • Skærm                                                            Polyester
  • Ribber                                                            Glasfiber
  • Skaft                                                              Glasfiber

Paraplyen har været undervejs i tusindvis af år. Ordet paraply kommer fra det latinske ord “umbra”, hvilket betyder skygge. Paraplyer var oprindeligt beregnet til at beskytte folk mod solen. Historiske beviser på dette fandt arkæologer i den antikke kunst og i artefakter i Egypten, Grækenland, Kina og Assyrien. Kineserne forstod tidligt at værdsætte brugen af hvid smart paraply specielt designede til at beskytte mod regnen. Jo – der er mange fordele ved paraplyen.

For paraplyen har ikke sin ligemand, når det kommer til at forebygge angreb på den perfekte frisure. Du tvinges aldrig til at møde op gennemblødt helt ind til skindet, hvis du har den rigtige model. Paraplyen er den allerførste blokering mod den ubarmhjertige sol. Faktisk er den opfundet med henblik på udelukkende at forhindre solskoldning, rynker og aldring af huden. En hvid smart paraply er bærbar, let og det er ikke noget problem at bære den fra sted til sted. Paraplyer er altid overkommelige. Selvfølgelig kan priserne variere; du får hvad du betaler for. Men en pålidelig, holdbar paraply kan ofte købes for en fornuftig pris.

For blot 259 Kr. kan du købe hvid golfparaply her

Når du har erkendt dette står du overfor valg af farve, form og model. Lad os se på farven – hvorfor den hvide paraply? Der er noget flot og romantisk over en paraply i hvid. Den er uskyldsren, ja i det hele taget er den et symbol på det rene ja næsten desinficerede, og det siger noget om den person, der bærer den hvid smart paraply. Her har du en, der gør meget ud af sig selv, sin hygiejne og sit udseende, og hvem vil ikke gerne tage sig sådan ud? Er det en hvid paraply med blonder eller flæser i kanterne – dem har vi også hos Paraplybutik – repræsenterer den det feminine look.

Der er noget vintage og burleske over denne stil, det er som tiden skrues tilbage til den gang omkring forrige århundredeskifte hvor tidens kvinde gik i kjoler ned til anklerne med fantasifulde hatte på hovedet under en koket hvid paraply, der ydede beskyttelse mod solens stråler. Den gang var paraplyen for kvinden først og fremmest solbeskyttelse. At være solbrun signalerede en social herkomst, der hørte de lavere arbejdende klasser til. De der måtte slide udendørs på markerne eller gå barhovedet på gader og stræder som tyende og tjenestefolk. Sådan kunne kvinder af overklassen bestemt ikke se ud. I dag er dette omskrevet til ren retro romantik under indflydelse af for meget UVA. Sådan en paraply må du ganske enkelt have i din garderobe. Hvid smart paraply fx som bryllups paraply eller en god paraply til golfvognen. Køb her en smart paraply i farven hvid. Levering er gratis med GLS til pakkeshop. Se den her nu. Hvid smart paraply med skum håndtag – Nicholas