5 dejlige aktiviteter med din veninde

Nogle gange kan det være svært at finde på sjove og gode aktiviteter med sin veninde. Det kender jeg i hvert fald fra mig selv. Vi ender tit med en kop kaffe og en snak hjemme ved én af os. Det er naturligvis også sindssygt hyggeligt, men det er også dejligt at kunne komme ud og være sammen på andre måder. Jeg har herunder givet mine bedste bud på, hvad jeg nyder at lave med mine veninder.

1.  En tur på café

Selvom det lyder meget som en hyggelig eftermiddag derhjemme med kaffe, så er det altså bare noget andet at komme ud. Det behøver ikke at være til den helt store middag eller lignende, men i stedet til en hyggelig bid brød og en snak. Her får man set hinanden på en ny måde, og det, synes jeg, er rart.

2.  En god gåtur

Igen kan det lyde meget banalt, men jeg elsker simpelthen at gå en tur med mine veninder. Det er en god måde at komme ud og få lidt frisk luft samtidig med, at man får rørt sig sammen. Prøv en gåtur i nærområdet eller kør til vandet for at se noget nyt.

3.  Tag på madkursus

Bagning, flødeboller, chokolade eller italiensk for begyndere. Mulighederne er mange, når man vil ud på et madkursus sammen. Det er simpelthen så hyggeligt, og så er det en god måde at være sammen på i uvante omgivelser. Madkurserne er at finde i de fleste større byer, og så kan man jo også sagtens tage en større gruppe afsted. Jeg har endda set, at man kan booke et madkursus i sit eget hjem. Det skal jeg have prøvet.

4.  Tag i spa

Et spaophold behøver slet ikke at vare en hel weekend, selvom det selvfølgelig er lækkert. Det kan også sagtens være en kort spaoplevelse med massage og et godt måltid mad. De fleste spasteder tilbyder eftermiddagsoplevelser, som man kan booke til billige penge.

5.  Tag på loppemarked

Brug en hyggelig weekendeftermiddag på et loppemarked nær jer. Her kan man få ganske små penge komme hjem med gode fund til hjemmet eller sig selv. Der er næsten altid et loppemarked at finde i nærheden, så der er ingen undskyldninger for ikke at tage af sted. Hold øje med Facebook eller en god Google-søgning kan føre dig frem til det nærmeste loppemarked. Så tag din veninde i hånden og kom ud at opleve lidt.