Den gode gave til manden

Har du virkelig også svært ved at finde den helt perfekte gave til manden du kender. Mænd kan være utrolige svære at give gaver til, da de er meget kritiske og typisk ikke ønsker sig alverden. Selvom han ikke ønsker sig særlig meget, bliver han stadig skuffet, hvis du kommer med en blomst eller andet kvindepjat. Du forventer typisk den ultimative gave, som skal bakkes ind med trailer.

Står du nu i sidste øjeblik, så fortvivl ej, fordi vi har samles god inspiration til, hvad du kan give ham.

Hvad er hans interesser?

Hvis han har en interesse eller går op i noget, er det oplagt at tænke dette ind i gaven. Hvis hans interesse er meget sportslig, er det en god ide at kigge på noget nyt udstyr, som han kan bruge. Mænd ønsker typisk noget de kan bruge og ønsker ikke at få små ”ligegyldige” ting, som kvinder sætter stor pris på. Spille han fodbold kunne man eksempelvis give ham nyt træningstøj, nye bolde osv. Er han tværtimod ikke den sportslige type, men derimod mere til kreative ting og musik, skal man i stedet tænke det ind. Er han den store filosof, som godt kunne bruge et instrument til at få sine kreative ting ud? Så vil klaverer og flygler være lige noget for ham! Kan du eventuelt grave noget frem fra baghovedet om noget han skulle have nævnt på et tidspunkt, vil det være fremragende. Ellers når han nævner noget i fremtiden, bør du altid huske at skrive det ned i dine noter.

Klassikeren

Mænd vil sætte pris på, hvis de får ting og sager, som de kan bruge til noget. Det kan eksempelvis være noget nyt værktøj, så han kan smide noget af det gamle noget ud. Det kan være en ny skruetrækker med nogle tilhørende skruer til. Kvinder ønsker sig tit smykker i gave, hvilket er mere udfordrende for mænd. Men der findes mange pæne urer, som også går til en anstændig pris. Hvis du kender til hans parfume, vil dette også være et hit. Du kan også købe den bedste duft, som du synes er god. Husk dig selv på, at gaverne altid kan byttes. Så hvis gaven skylle risikerer ikke at falde i god jord, så kan han altid bytte til noget andet. Så længe de kan se, at du har lagt tid og kærlighed, i det du finder, skal de nok blive glade og sætte pris på det.