Bitcoin hobby

Min fortælling om mit krypto-eventyr

Først og fremmest vil jeg gerne sige tak til alle dem, der har fulgt denne her blog. Jeg skriver om alt muligt og intet på bloggen, og nu har jeg endelig taget mig sammen til at skrive om mine erfaringer med kryptovalutaer. Ja, det var det helt store emne sidste år, men der gad jeg simplethen ikke skrive om det, fordi alle andre gjorde det. Af den grund vælger jeg at gøre det nu. Jeg kan allerede afsløre, at jeg har investeret i både bitcoin og ethereum – til det har jeg fået hjælp herinde.

En lille bemærkning omkring risiko

Hvis du aldrig har investeret dine penge før, så har du nok hørt venner og familie snakke om at de har tjent X tusind kroner på den ene eller anden aktie. Det er friistende, men det er nogle gange lidt for godt til at være sandt. Mange investerer penge på falske platforme, og så når de endelig skal have deres penge ud, så er det desværre ikke muligt. Du kan se det i en udsendelse på DR1, som hedder Kontant.

Min pointe med dette afsnit er ikke, at du ikke bør investere dine penge. Pointen er, at du skal være klar over den risiko der er, og så skal du være sikker på at du kun handler på gode platforme, som har en licens i Danmark eller EU. Mange har licens på Cypern, og du bør alligevel lige svinge forbi Trustpilot for at finde ud af, hvor godt de behandler deres kunder. Hvis du følger den samme guide som mig, så burde du ikke have nogen problemer.

Min historie

Min historie er at jeg købte de der kryptovalutaer lidt efter at de var faldet en del her i starten af året. Jeg troede, at de ville falde yderligere, men det er desværre sket. Jeg står nu med et potentielt tab, og det er jeg egentlig ikke så glad for, hvis jeg skal være helt ærlig. Min revisor med fokus på bitcoin og de andre kryptovalutaer har hjulpet mig med at finde ud af, hvilke muligheder jeg har i forbindelse med dette tab, hvis jeg selvfølgelig vælger at sælge. Du kan finde min revisor her https://bitcoinrevision.dk/. Egentlig er det ikke hans egen hjemmeside, men derinde kan man få tilbud på forskellige opgaver i forbindelse med bitcoin revision, så jeg tænker, at du nok skal finde manden (eller kvinden) derinde. Du skal bare udfylde formularen, så kører det.